Om Virksomheden

Willum Glas er Lolland-Falsters ældste glarmesterforretning med en historie der strækker sig mere end et århundrede tilbage.

Første gang virksomheden nævnes, hedder den “Kunsthandler og Glarmester N.P. Nielsen”, og nævnes i Nakskovs lokalavis i forbindelse med åbningen i Søndergade 19 i Nakskov tilbage i 1918.

Det nuværende navn Willum Glas er nyt – fra 2019 – men kvaliteten er den samme som i de sidste hundrede år. Navnet Willum Glas er indført som led i overdragelsen til Flemming Willum Petersen, som blev gennemført allerede i 2015.

Indtil 2019 har navnet været J.D. Glas som mange i Nakskov og omegn nok hovedsageligt kender med Jørgen Didriksen som ejer.

I 2018 overtoges også OK Glas i Maribo, således at virksomheden nu dækker hele Lolland-Falster med afdelinger i både Nakskov, Maribo og Nysted.

B16479
N.P Nielsens glarmesterforretning på det nu nedrevne Melhjørne i Nakskov

I Willum Glas lægger vi vægt på faglighed, kvalitet og tilfredse kunder. Derfor har vi kun ansat faguddannet personale og vi leverer og monterer kun produkter af højeste kvalitet. Vi lever op til vores kundeaftaler og sætter en ære i at overholde de aftalte betingelser og leveringstider.

Vores kerneekspertiser er forskelligt glasarbejde, montering af nye døre og vinduer, samt energioptimeringer og restaureringer af fredede og bevaringsværdige bygninger, men vi giver gerne et tilbud på alle former for glas- og glarmesteropgaver, samt mindre tømreropgaver.

Vi anser os selv som værende hele Lolland-Falsters glarmester og håber også at I vil bruge os som dette.

Willum Glas er medlem af Glarmesterlauget, Glarmester-
laugets Garantiordning og Glarmestrenes Døgnvagt.
Dette er din garanti for professionelt glarmesterarbejdelogo1
og kundesikkerhed.

Garantien går i korthed ud på, at Glarmesterlauget i
Danmark indestår for, at en kundes berettigede krav
mod en glarmester altid bliver opfyldt. Garantiordningen dækker op til 200.000 kr. ekskl. moms.