Bad og Køkken: Brusekabiner m.m.

Glas er et imponerende materiale som kan skabe lys, indtryk og udtryk i dit hjem, på en måde som intet andet materiale er i stand til.  Glaskonstruktioner kan udformes enten så de er næsten usynlige, eller så de springer lige i øjnene p.g.a. sin form eller farve.

Glas er meget moderne for tiden, og det skyldes ikke mindst dets evne til at sætte et minimalistisk og tidsløst præg på dit hjem. Vælger du eksempelvis at bruge glasvægge til opbygningen af din nye brusekabine, så er du sikret en holdbar løsning som vil se ny, moderne og eksklusiv ud, i mange år fremover.

Willum Glas kan tilpasse spejle og glas,  i lige præcis de former, farver og størrelser der passer ind i dit hjem.  Dette er med til at sikre optimal udnyttelse af lys og rum.

Vil du være sikker på at du vælger den rigtige løsning, står vi derfor klar med et gratis og uforpligtende tilbud.

bad_tonemapped            bad1-nyt vindue_tonemapped

Her ses en topmoderne brusekabine med store glasflader. Der er isat et glas i bagvæggen mod soveværelset for at skabe lysgennemgang imellem rummene.

img_8744

img_8742Gennemført stilrent badeværelse med stort spejl på væggen og dobbeltfløjet brusedør i glas.

IMG_8958Vi tilpasser din nye brusekabine efter skæve vinkler og 100% efter din smag

IMG_8961        IMG_8966 IMG_8964Detaljer fra brusekabinen ovenover

IMG_8737

Et lille badeværelse behøver ikke at være kedeligt. Her er pladsen trang, men lyset optimalt og stænk på radiator og kommode forhindres effektivt.

       20180515_154625_resized          20180515_162525_resized

En af de mere utraditionelle bruseløsninger hvor der både er skåret ud til badekarret i selve glasdøren, og hvor sideglasset er lavet efter skabelon.