Bilruder / Autoruder og Stenslag

Få din bilrude skiftet af en faguddannet

JD Glas kan som oftest udskifte en forrude eller andre bilruder inden for 2 dage, i modsætning til de store autoglasfirmaer, der har lang ventetid og leveringstid.

JD Glas er din faguddannede autorudereparatør på Lolland-Falster! Glarmesterfaget er den eneste uddannelse, hvor udskiftning af autoruder er en del af svendeprøven, og det eneste fag, hvor man under uddannelsen lærer om de rette materialer og korrekt montering i forhold til chaufførens sikkerhed ved kollision.

Vi har mulighed for at skifte ruder i stort set alle bilmodeller med meget kort leveringstid – og vi kan også klare en lastbil, traktor eller andre landbrugsmaskiner, om nødvendigt.

Vi har mulighed for udskiftning af bilruder i både Nakskov og Nysted.

13001256_619400718219083_7618970724758206712_n
Vi klarer også en udskiftning af ruder i de lidt mere specielle biler –
her en Morris fra 1960’erne.

Stenslagsreparation klares på kort tid ved henvendelse i butikken i Nakskov eller efter telefonisk aftale. Stenslagsreparation kan også foretages på din adresse efter aftale.

Autorudeudskiftning er en del af glarmesteruddannelsen, og du kan derfor være sikker på, at din bil er i trygge hænder, når du overlader den til J.D. Glas’ personale. Vi bruger kun godkendte materialer af høj kvalitet, således at du kan føle dig sikker, når du sætter dig bag rattet igen.

I dag er ruderne en vigtig del af bilens konstruktion, og det er derfor vigtigt, at det er faguddannet personale som foretager udskiftningen af autoruder.

Vi har eget autoværksted i Nakskov og har derudover samarbejdsaftale med Nysted Autoværksted om lån af lokaler, således at vi kan foretage autorudeudskiftninger lige meget hvor du bor på Lolland-Falster: Nakskov, Maribo eller Nykøbing Falster.